Investment Supermarket, Bristol, Atrium

Investment Supermarket Atrium

Design & Fit-Out

The South West’s largest investment firm needed a team to redevelop its underutilised atrium space and they chose Cobus as their preferred partner.

Underused by staff, the space lacked wow factor and failed to showcase the building as a whole – an opportunity missed, until now.

With such a large and prominent space to work on, it was vital that we liaised particularly closely with the client. After many site visits and a rigorous consultation process – discussing all elements of the project such as finishes and programme – our specialist fitters managed to complete the entire project in just two full days.

Careful design and specification were key in this project, since a high volume of foot traffic required hard wearing products and close attention to ambient noise levels. As well as sourcing plastic weave flooring tiles to compliment the bold cream and blue corporate colourway, we also created a bespoke shelving unit to make best use of a curved storage space available underneath the stairs. Finishing details were chosen to match an overall scheme, providing a cohesive and considered aesthetic.

The overall finished space is uniquely multifunctional, suiting informal team gatherings as well as more formal client meetings. Other uses include relaxation, hot-desking, studying and formal presentation evenings. Managing to mix both classic and contemporary design, this once undesirable space is now an asset to the client’s business and brand.

Project info

Client: Investment Supermarket

Project Date: 2016

Project Manager: Lloyd Coldrick

Project Value: £££

“As one of the key areas in our building for corporate meetings, employee catch-ups and lunch breaks, it was crucial that the colour scheme, space planning and furniture choice were all perfected. The fit-out was completed seamlessly over just a single long weekend, and feedback on the finished results has been overwhelmingly positive. Not only does the space look fantastic but we’ve also seen a huge increase in its useage: it’s a hive of activity throughout the day. Put simply, the team just loves spending time there. Overall, we’re extremely pleased that we chose Cobus to collaborate with.”
Furniture partner

More inspiring spaces...

Sign up to our insight articles and industry updates